Sv:MI6 och Demokratins dödgrävare

Posted by yeslove, November 10th, 2007 | Print | Svenska

Sorry, but this post is not available in English

Comments are closed

Comments are currently closed on this entry.

7 Responses to “Sv:MI6 och Demokratins dödgrävare”

Josef Boberg

Hejsan,

Tja – det är väl bara att konstatera att det numera är lika bra att acceptera att det som pågått i bland annat Sverige under flera år – att det NU i Sverige finns en lag på att det är TILLÅTET också, faktiskt…

Så åt helvete med strutsmentaliteten – och stå upp för vad Wi säger utan anonymitet = med namn, adress osv – blir väl den enkla medicinen för det här, rimligen… Vad kommer då att hända ?

Tja – förhoppningsvis det rakt motsatta som den globala och nationella MaktEliten har utgått ifrån skall hända = mera MAKT över oss av vanligt folk = fårskocken.

Ifall ALLA Wi av vanligt folk ger faen i att ha hemligheter = STÅR UPP FÖR VAD WI SÄGER OCH SKRIVER – så kommer detta att på sikt mer eller mindre helt och hållet att urholka MaktElitens nuvarande mer eller mindre oinskränkta MAKT över oss av vanligt folk, troligast…

Varför ? Ja MaktElitens MainStreamade förhållningssätt till det ena och det andra – som i dags dato bokstavligt talat “klistras” på mer än 90 % av oss av vanligt folk via t.ex FN via maktElitens massmedia (CO2-frågan är bara ett exempel på det) – så kan ju då inte MaktElitens MainStream längre vara det allt överskuggande allenarådande längre, förhoppningsvis…

Alla mynt har TVÅ sidor. Jag har i detta fall valt att se FRAMSIDAN av det så kallade övervakningsmyntet också = mindre STRESS för mig personligen = jag är därmed helt automatiskt väsentligt mindre mottaglig för att kunna ledas åt helvete av wår MaktElit – nationella såväl som globala, faktiskt…

Kolla på http://boberg.nl under rubrik nr F60 vad jag menar med CO2-frågan.

Ha det… :-)
vännen Josef

PS. Tack för länken till Carl Bildt´s mobilkarta. DS.

yeslove

Josef, jag fastnade för ditt träffande uttryck ‘autistiskt barbari’. Tvivlar också på marknadsföringen av den globala uppvärmningen.

deep|edition » Några anteckningar runt den fascistiska staten

[...] som Alliansregeringens förslag uppenbart bygger vidare på, så tipsar YesLove om sin långa och intressanta postning runt vad som händer i Storbrittanien och USA. Och i grunden så är ju även IP-nummer på något [...]

Josef Boberg

GooodKvällst YesLove,

Apropå CO2 frågan och yttrandefrihet – avseende det icke MainStreamade. Klimatforskare professor emeritus Wibjörn Karlén http://www.realtid.se/ArticlePages/200703/01/20070301172408_Realtid257/20070301172408_Realtid257.dbp.asp “…Om det är någon som pratar om klimatförändringen så är det jag, säger han, men påpekar samtidigt att det inte är ofta han tillåts prata. – Tevereportrar brukar ibland säga att de är tillsagda att inte ta med mig i sina reportage. Det är inte ofta tidningar tar in mina artiklar. I höstas skulle jag vara med i en debatt om klimatförändringen med bland andra meteorologen Pär Holmgren. Men i sista stund fick jag veta att jag inte var välkommen.” – slut citat.

Tråkigt – men allt för ofta alltför sant, verkligen…

Ha det… :-) /vännen Josef

yeslove

Tack för länken! Så för att sammanfatta: Klimatförändringen är verklig men åtgärderna (beskattning, utsläppsrätter) riktas mot en falsk orsak (CO2 utsläpp). Varför?

Josef Boberg

GooodKvällst Yes Love,

Tja – tyvärr tyvärr lutar det nog starkt åt det här hållet: “Klimathysterin och den gröna julen 2007 http://www.analyskritik.press.se/Miljo/Vaxthuseffekten/Klimatet.htm#Klimatf%F6r%E4ndringar_och_freden> [...”Bakom de fina orden om ekologi och omsorg om klimatet och kommande generationer - döljer sig en bestialisk maktideologi där människovärdet devalverats i syfte att värna om en naturlig uthållig elit av etiska hållbara övermänniskor.” - slut citat ifrån artikeln. ...]” – slut citat av det sista under rubrik “FN´s AUTISTISKA CO2-KÖR = STRESS – F60″ på min hemsida (= klick på mitt namn).

Om det kan bara sägas igen – tyvärr tyvärr…

Ha det… :-) /vännen Josef

AlexM

Your blog is interesting!

Keep up the good work!